Middagstips i Tel Aviv

Nu ska ni få se ÄNNU mer mat här ifrån Israel. Innan jag kom hit hade jag verkligen ingen aning om hur deras matkultur såg ut, eller hur en typisk israelisk middag kunde se ut. För ett par dagar sedan var jag och mitt team på en restaurang precis intill havet som heter Yulia. Atmosfären var så mysig  och att få höra vattnets medan vi åt var magiskt. Standard här i Israel är att man oftast fått in lite plock som förrätt. ”Lagad” blomkol, friterade champinjoner och en blandsallad av tomat, koriander och rödlök är väldigt vanligt. Mina favoriter dessutom 🙂 Till huvudrätt tog jag en risotto på israeliskt vis. Så gott.
Nu ska vi till Jaffa Old Town 🙂 Ska bli så spännande ett se en 4000 år gammal stad. Bilder kommer såklart!

Min fina fina klänning finns här (klick)  10% rabatt på ordrar över 65€

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *